UÅ Padel Umeå

Spela padel i Umeå

Bor du i Umeå och vill spela padel? Då bör du kolla in UÅ Padel som nyligen öppnat en fräsch och trevlig hall på Ersboda. Förutom planerna så finns även en bemannad shop där du kan köpa allt du kan tänkas behöva för att spela. 

Padel har blivit mycket populärt

Trots att padel har funnits ända sen 70-talet så har det inte riktigt fått fäste, speciellt i Sverige, förrän nu. Idag spelas det flitigt över hela landet och många städer har idag minst en padelhall. Umeå är inget undantag, med den nyöppnade hallen som ägs av UÅ Padel så finns det många bra alternativ för den spelsugne.

Om UÅ Padel’s hall i Umeå

Hallen ligger på Ersborda och har öppet alla dagar mellan 05:00-00:00. Butiken är bemannad måndag till fredag mellan 11:00-20:00 och lördag & söndag mellan 10:00-17:00.

Hallen består av fem banor, varav fyra stycken dubbelbanor. Den sista banan är en singelbana som ligger i nära anslutning till den bemannade butiken. Alla banor i hallen är WTP klassade och utrustade med blått krullgräs från Mondo för att du som spelare ska bästa möjliga upplevelse. Den totala storleken på hallen är strax över 1500 KVM. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *